{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chinchilla Jack 2008

939 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Maiken N
| 33 år | Oprettet: 15. jul 2011


Chinchilla Jack

Fødselsår:
2008
Størrelse / vægt:
14/7-11 438 g.
Temperament
- Han kan finde på at bide i fingeren eller skubbe hånden væk fra sig, hvis man vil snakke med ham om dagen og det ikke lige passer ham.
- Hvis han vil ud om aftenen eller hvis han har været ude og er ude på ballade kan han finde på at tage fat i gitteret i buret og rive i det. (og det larmer)

han er rigtig dejlig, han er helt sin egen og er altid ude på ballade og så er han SÅÅ charmerende.
Tricks
- Når han er ude følger han altid efter mig hvis jeg går i et andet rum.
- Han forstår hvis man siger nej til ham, hvis han gør noget han ikke må. (bare ikke hvis han er under sofaen, for der ved han godt jeg ikke kan få fat i ham)
- Når jeg står op om morgenen sidder han altid og venter på sin rusin ved gitteret i buret og han går ikke i sin kasse og sover før han har fået den. uanset tidspunkt.
- Når jeg åbner døren ind til stuen og han er ude sidder han altid og venter på jeg åbner og han bliver ved med at sidde og kigge på døren og mig, for at se om den dør ikke snart åbner! :)
Stamtavle
Køn
En skøn han <3
Bemærkninger
Han mangler den midterste tå på højre fod. (det er ikke noget han er påvirket af) det skete i hans gamle bur hvor han havde sat fast i lågen, hvor han havde rykket sin fod til sig og den brækkede, så vi måtte en tur til dyrelægen.

Jeg fik Jack fra unge i 2008, fordi jeg og min kæreste lige var flyttet i lejlighed og jeg har altid været vant til dyr omkring mig og vi måtte ikke have hund. så fik min moster chinchillaer og de fik deres første unge (Jack) da jack var 8 uger gammel flytted han hjem til os.

I 2009, fik min mosters igen unger. Her fik jeg nemo, jacks lillebror.
Da de skulle sættes sammen var der ingen problemer, de løb ude sammen 1½ time og så var de best friends.

November 2010 døde Nemo :'( jeg fandt ham nederst i hans bur helt udmattet og afkræftet. han ville hverken spise eller drikke, ringede til dyrelæge vagten og hun kunne ikke hjælpe på nogen måde, så jeg var oppe hele natten og ventede kun på jeg kunne komme til min egen dyrelæge med ham, men en ½ time før de åbnede åndende han ud :'( det var frygtelig hårdt, hverken jeg eller dyrelægen vidste hvad han døde af, for han havde ikke fået træk eller var forkølet. Hun tilbød at obducere ham så jeg kunne få årsagen at vide, men valgte at begrave ham så han kunne få fred. og så ville jeg hellere få Jack checket for at være sikker på at det ikke var noget som smittede. Og det var det ikke.

Efter Nemo døde, ville jeg ikke have en ny til ham. For det er hårdt at miste hver gang og man kunne også mærke på Jack at han manglede ham.

Juni 2011, var jeg til dyrelæge med Jack, fordi jeg var bange for at der var niget galt med hans tænder, fordi han var begyndt at tabe sig. Jeg fik hans tænder røngten fotograferet og dyrelægen kunne ikke se nogle som voksede skævt eller var spidse.

Juni 2011 købte jeg en unge, lille werner. (opretter profil for ham senere) og nu er Jack begyndt at tage på igen og spiser og gnaver på livet løs. :)
de er ikke i samme bur endnu, fordi Jack er meget efter den lille når de er ude, så tager det hele stille og roligt så de kan lære hinanden at kende.

Kommentér på:
Chinchilla Jack
Annonce