{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
598 visninger | Oprettet:

Ungdomsudstilling i Ringkøbing {{forumTopicSubject}}

Ungdomsudstilling lørdag den 21. september hos Toyota, Sjællandsgade 3, Ringkøbing. Udstillingen er åben for alle ungdomsmedlemmer af DK.
Tilmelding senest mandag den 16. september til Esben Midtiby, Oksfeldvej 5, No, 6950 Ringkøbing, telefon 9736 8486. Tilmeld kun antal, race og farve. Udfyldte bedømmelseskort og anmeldelsesliste tager du med, når du kommer med dyrene, lørdag den 21. september inden klokken 9.00.

Stadepenge er 40 kroner per katalognummer inklusiv 12 kroner i afgift.

Der er ærespræmie til dyr til og med 93,5 point. Der præmieres – i denne rækkefølge ved pointlighed – i klasse D (hun med unger), L2 (voksen, ungdyr, stamme/gruppe og kollektion) og M (ungdyrsgruppe). Desuden er der rosetter til alle udstillere.

Pokal til bedste dyr efter DK's præmieregler – kun for medlemmer af Ringkøbing-Ulfborg-Vemb. Der vil blive kåret vestjydsk mester (VM) med pokal og guld, sølv og bronze til udstillingens tre bedste dyr – kan vindes af alle udstillere, dog således at ingen kan vinde på mere end en kanin. Vinderen findes efter dommerens skøn.

Kåring af udstillingens bedste par efter dommerens skøn. Find en han og en hun i samme race og farve/tegning. Det handler om, at parret er så ens som overhovedet muligt. Du må gerne komme med flere par i samme race og farve/tegning. Tilmelding sker sammen med aflevering af dyrene.

Udstillingen slutter klokken 15.30 med præmieuddeling. Der kan købes kaffe og mad, men der er også mulighed for at spise medbragt mad.

Husk vandskåle.

Eventuelle spørgsmål til ovenstående så ring til Esben, telefon 9736 8486 eller mail esben@midtiby.dk.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Ungdomsudstilling i Ringkøbing

Annonce