Sukker erstatning Sukker erstatning
Hej allesammen
Jeg vil rigtig gerne høre om jeres erfaring med de forskellige sukker erstatninger der er på markedet.
Jeg tænker især på noget der minder om disse:
http://www.helsehelse.dk/produkter/188-sukker-aroma/7707-sukrin-500gr-fra-funktionel-mad/
(link fjernet)
(link fjernet)
Altså, det jeg søger er en form for sukker erstatning som minder mest muligt rigtig sukker i smag (og også gerne i konsistens).
Jeg skal primært bruge det til at lave kanelsukker til når jeg laver risengrød, men den må meget gerne også kunne bruges til kagebagning og andet.
Glæder mig til at høre fra jer
Mvh. Linda.
apr 2010
Følger: 71 Følgere: 106 Gnavere: 9 Emner: 40 Svar: 966
nov 2013
Følger: 1 Gnavere: 1 Emner: 5 Svar: 45
maj 2010
Følger: 17 Følgere: 88 Gnavere: 5 Emner: 79 Svar: 4.006
Jeg har ikke selv prøvet det, men har hørt fra andre, at det virker rigtig godt som substitut for sukker.
Af hvad jeg kan læse på google, er det ikke egnet til at bruge sammen med gær, da det ikke giver gæren næring, sådan som sukker gør. Men hvis man bruger det med bagepulver eller ved langtidshævning, skulle det være helt fint.
nov 2013
Følger: 1 Gnavere: 1 Emner: 5 Svar: 45
maj 2010
Følger: 17 Følgere: 88 Gnavere: 5 Emner: 79 Svar: 4.006
Stevia er jo bevet det nye sort inden for sukkererstatninger.
nov 2013
Følger: 1 Gnavere: 1 Emner: 5 Svar: 45
Sukker erstatning